Charter PanelEuropa

PanelEuropa forpligter sig til at beskytte oplysninger om alle sine medlemmer og holde dem fortrolige og anonyme.

Vores selskab NETETUDES, der ejer sitet PanelEuropa og har 10 års erfaring i spørgeundersøgelser på internettet, anvender "Chartret for etiske retningslinjer i undersøgelser på internettet", der er redigeret af Syntec (den franske sammenslutning af fagforeninger) og Esomar (fagforening og forening for marketingsundersøgelser).

Vores forpligtelser:

Dine svar er fortrolige. PanelEuropa beskytter de oplysninger, der findes på din personlige konto, som der kun kan opnås adgang til med din e-mail-adresse og dit kodeord.

PanelEuropa respekterer dine personlige oplysninger: De anførte personlige oplysninger bruges kun til statistiske formål. Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart uden dit samtykke.

Du har til enhver tid ret til at bede om adgang til, ændring og sletning af dine personlige oplysninger i henhold til den franske lov om databeskyttelse og beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du ønsker det, kan du når som helst vælge at slette din konto på PanelEuropa.

PanelEuropa forpligter sig til at kompensere den tid, du bruger på at besvare vores spørgeskemaer. Det er gratis at tilmelde sig PanelEuropa.com, og du vil ikke blive bedt om nogen betaling.

Du bliver regelmæssigt opfordret til at deltage i vores spørgeundersøgelser alt efter din profil, men du er på ingen måde forpligtet til at deltage i dem.


Du bedes kontakte os eller læse de lovpligtige oplysninger, hvis du gerne vil vide mere om beskyttelsen af dine personlige oplysninger.